powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βάργκας: Αισθάνομαι πολύ καλά


Με δηλώσεις του στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ τόνισε πως έχει ήδη μπει στο κλίμα της ομάδας, αλλά θέλει χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Κωνσταντόπουλος: «Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει πάντα να είμαστε καλοί»

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στο AEK1924.gr σχετικά με το σημερινό φιλικό αλλά και για το πώς βλέπει τη νέα ΑΕΚ.

Aπογοήτευσε η ΑΕΚ


Οι μεταγραφές τελείωσαν, όμως η ΑΕΚ έδειξε στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή ότι δεν έχει βάθος στο ρόστερ των... 30 και πλέον παικτών της - Ήττα με 2-0 από την ομάδα της Πάτρας, με μοναδικό ενθαρρυτικό στοιχείο η παρουσία του Βάργκας για 45λεπτά.

Το αντίο του Αλεξόπουλου


Στα 34 του χρόνια ο Γιώργος Αλεξόπουλος έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο αποχαιρετάει τον φίλαθλο κόσμο με μία γραπτή του δήλωση και υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ελλάδα-Βοσνία 76-67




Το άγχος των "πρωτάρηδων" περιορίστηκε στο β' ημίχρονο και η Εθνική ομάδα νίκησε 76-67 την Βοσνία στο ματς της πρεμιέρας. Νταμπλ νταμπλ για τον Κουφό και μεγάλες βοήθειες από τους Ζήση, Μπουρούση, Φώτση.

Όλα καλά με Μπέλεκ



Επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα ο Καμερουνέζος επιθετικός που εξετάστηκε από τους γιατρούς της Ουντινέζε.

Απέκτησε 14, έφυγαν 21!




Δώδεκα μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ και πήρε δύο δανεικούς στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ έκανε και δυνατό «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ της – Ο Γκούντγιονσεν, ο Κάρλος και όλοι οι… άλλοι.

Δανεικοί Αγκιριμπά, Βλάχος



Την επέκταση των συμβολαίων των Ζόζεφ Αγκιριμπά και Βαλεντίνου Βλάχου και ταυτόχρονα την παραχώρηση τους σε ΑΟ Γλυφάδας και Θρασύβουλο με τη μορφή δανεισμού, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Μένουν Ρίκκα, Αργυρίου...δανεικός ο Αμπντουραμάνι




Σε αντίθεση με άλλους παίκτες της ΑΕΚ, οι Αντώνης Ρίκκα και Ανέστης Αργυρίου θα παραμείνουν στην ομάδα για τη νέα σεζόν και καλό θα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ να τους εκμεταλλευτεί.

Τιμωρία-μαμούθ για Μάκο!




Ο διεθνής αμυντικός μέσος της ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για τέσσερα ματς (!) στο Europa League, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο τέλος του ματς με την Ντιναμό.

«Ο Χρήστος κάνει τον σταυρό του που ζει»



Η σύζυγος του Χρήστου Κόντη μίλησε για το καρδιακό επεισόδιο και την περιπέτεια που πέρασε ο άντρας της, τονίζοντας ότι ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος.

30 χρόνια από το τέλος εποχής


Πριν από ακριβώς 30 χρόνια, έλαβε τέλος η χρυσή εποχή Λουκά Μπάρλου στην ΑΕΚ καθώς, ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομά του με τις μεγαλύτερες διακρίσεις της Ένωσης παραχώρησε τις μετοχές του στον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο.

Tα λένε Νοτιάς - Αδαμίδης για... συμπαίκτη



Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Αδαμίδη ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν το διοικητικό τοπίο στην ΑΕΚ.

Κινητικότητα στην Πάτρα



Έντονη κίνηση στην πόλη της Αχαΐας με τους Πατρινούς να περιμένουν αυτό το παιχνίδι γιορτή για την πόλη τους.

Στον Θρασύβουλο ο Καλαμιώτης



Τη συμφωνία της με τον Θρασύβουλο για τον δανεισμό του Σταμάτη Καλαμιώτη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο νεαρός άσος θα παραμείνει στην ομάδα της Φυλής ως το τέλος της φετινής σεζόν.


«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θρασύβουλο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιώτη ως δανεικού έως τις 30/6/2012», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr

Το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ...ως τώρα

          *κλικ για μεγέθυνση στις εικόνες

                                                            Η ομάδα        


                                                                  Τερματοφύλακες




                                                                     Αμυντικοί

Μέσοι

  Επιθετικοί
                                                                     


Πηγή:http://www.aekfc.gr

Δείτε μερικά βίντεο από τις πιο χαρακτηριστικές αναμετρήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής


Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφτηκε την Πάτρα για να αντιμετωπίσει τους «Ροσσονέρι» ήταν στις 11 Μαϊου του 2003.

«Παίζει» μέχρι τέλους του Μάντζιου



Ο Μανόλο Χιμένεθ πιέζει για ακόμη μία μεταγραφή, στην θέση της επίθεσης, ζητώντας παίκτη που θα ανεβάσει την ομάδα. Αρνητική εμφανίζεται η διοίκηση, που «κοιτάει» Μάντζιο.

«Φορτωμένη» με την ΑΕΚ!






Με γεμάτες τσέπες (αλλά αποδυναμωμένο ρόστερ) θα υποδεχθεί η Άντερλεχτ την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Europa League.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Δεν έχω σχέση με τα σενάρια"

Δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Βούρος για τα σενάρια ότι είναι αυτός ο πολιτικός που έβγαλε την πληροφορία αυτήν με τον ισχυρό επενδυτή που θα μπεί στην ΑΕΚ διέψευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προπόνηση και κατευθείαν στην Πάτρα


Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το αυριανό φιλικό. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Φαμπιάν Βάργκας ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Στη Ρόδο ο Ματεντζίδης


Ο Διαγόρας Ρόδου θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του Σπύρου Ματεντζίδη. Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης, παραχωρείται για ένα χρόνο δανεικός από την ΑΕΚ στους Ροδίτες.

Ο λογαριασμός σωτηρίας της Βασίλισσας


Η αρχή της διάσωσης του πολύπαθου Τμήματος Μπάσκετ ξεκίνησε με τους ανθρώπους της Επιτροπής σωτηρίας της Βασίλισσας (Δ.Χατζηχρήστο,Ν.Γεωργαντζόγλου,Κ.Χηνά κ.α) να δημοσιεύουν τον αριθμό του λογαριασμού που άνοιξαν με σκοπό την συνεισφορά του κόσμου της ΑΕΚ για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου στην Α2 με πολλές προοπτικές για το μέλλον και όχι για την κάλυψη παλαιών οφειλών.Έαν το ποσό φθάσει τις 240.000 ευρώ θα διπλασιαστεί από την νέα διοίκηση.

Αριθμός Λογαριασμού 353-002101-103138 (Alpha Bank)

Πηγή: http://www.aekfans21.gr

Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω μαζί σας και θα… πεθάνω μαζί σας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και ακολούθως μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια – Όλα όσα ειπώθηκαν στα Σπάτα…

Κέρδος για την ΑΕΚ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνο – Η ΑΕΚ παίρνει περίπου 250.000 ευρώ, τι δήλωσε ο Σενεγαλέζος.

Ανακοίνωσε και δάνεισε Φέτση.


Οπως αναμενόταν ο Ξενοφώντας Φέτσης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και παραχωρήθηκε δανεικός από την Ενωση στον Α.Ο. Γλυφάδας...

Οι μεταγραφές της Σούπερ Λίγκα


Αφού ξεκαθαρίστηκε (σχεδόν) το ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, το aek365.gr σας παρουσιάζει το μεταγραφικό πάρε-δώσε του καλοκαιριού έως τώρα.

Τιμούν Βασιλόπουλο και Γεωργάτο



Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, η διοίκηση της πατρινής ομάδας θα βραβεύσει τους δύο από τους τρεις παίκτες που φόρεσαν τις φανέλες και των δύο ομάδων. Τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

«Σφυρί»… με την ευχή της ΑΕΚ!



Την επιστροφή του στην Αγγλία -που θα γίνει για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, αλλά θα… ενισχύσει ελαφρώς κι εκείνον της ΑΕΚ- ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ! 

Δεν υπάρχει θέμα Γκαλίτσιου



Διαψεύδουν από την ΑΕΚ κάθε περίπτωση ενδιαφέροντας για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Καλύτερα ο Κόντης



Ο Χρήστος Κόντης απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας και τελεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ισραήλ-Ελλάδα χωρίς ΤV!

Κίνδυνος να μην υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Εθνικής μας

Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα




Το καλύτερο «δώρο» για τον Σταύρο Αδαμίδη θα ήταν η έλευση στην ΠΑΕ ΑΕΚ ενός ισχυρού επιχειρηματία που θα έλυνε μια και καλή τα προβλήματα που ξεπροβάλλουν από το... ταμείο της ομάδας σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας.

Barcelona Vs Villarreal 5-0


Εξάρα εσείς, πεντάρα εμείς





Η Μπαρτσελόνα «απάντησε» στο 6-0 της Ρεάλ με ένα επιβλητικό 5-0 επί της Βιγιαρεάλ και η Λίγκα αναμένεται να προσφέρει φέτος μαγικές στιγμές.

Άνοιγμα Κυπριακών τραπεζικών λογαριασμών




Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αλλά και τα συγγενικά πρόσωπα ορισμένων εξ’ αυτών στην Κύπρο ζητά ο ανακριτής

Κοινή συναινέσει το «διαζύγιο»



Ένας από τους νεαρούς παίκτες που είχαν προωθηθεί από τις ακαδημίες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν είναι ο ο Σταμάτης Καλαμιώτης.

Ένα, μάλλον ανυπόστατο σενάριο...




Δημοσίευμα της DailyRecord γράφει ότι για τον Γκέκα ενδιαφέρεται μαζί με τη Ρέιντζερς και τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ.

Φιλικό... 30.000 €...




Το ποσό των 30.000 €υρώ θα εισπράξει η ΑΕΚ για το φιλικό στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Με Μπερνς στην κορυφή στην Πάτρα!




Οι δοκιμές του Μανόλο Χιμένεθ σήμερα στο δίτερμα με παίκτες και από την δεύτερη ομάδα – Η ενδεκάδα που σκέφτεται για την Πάτρα.

1,3 εκατ. ευρώ στην... εξέδρα!




Οι παίκτες που δεν υπολογίζει η ΑΕΚ κοστίζουν όσο μία... πρωτοκλασάτη μεταγραφή!

Ψάχνει και... ψάχνεται!




Ανοικτά είναι ακόμη όλα τα ενδεχόμενα για μία ακόμη μεταγραφή στην ΑΕΚ, την ώρα που το ίδιο πιθανό είναι να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης αλλά και να «φορτωθεί» ένα ρόστερ 37 ποδοσφαιριστών!

Ραντεβού θανάτου στα Πετράλωνα!




Το «αυγό του φιδιού» που κυοφορεί την οπαδική βία γέννησε… από νωρίς φέτος, αφού παρά τους πολύδιαφημισμένους νόμους κατά της βίας, οι συγκρούσεις «τυφλωμένων» από τον φανατισμό οπαδών των «αιωνίων» αντιπάλων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε δρόμους και λεωφόρους ξεκίνησαν από τις τελευταίες κιόλας ημέρες του Αυγούστου!

Υπέστη καρδιακό ο Κόντης!




Σοκ στην Κύπρο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας με την είδηση ότι ο Χρήστος Κόντης υπέστη καρδιακό - Στην εντατική βρίσκεται ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η ευκαιρία και η... ιδιοκτησία




Του Γιώργου Τσακίρη από το gazzetta.gr

Ιστορίες για αγρίους;



Το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας από το Εθνοσπόρ για το ενδεχόμενο της αλλαγής του ιδιοκτησιακού της ΠΑΕ έφερε στην επιφάνεια τα ονόματα των ...Ντούσαν Μπαγεβιτς και Δημήτρη Μελισσανίδη!

Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Παναχαϊκή



Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλους της ΑΕΚ για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια που αναλογούν στην Ένωση για τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στην Ιταλία ο Μπέλεκ



Ο Καμερουνέζος επιθετικός ζήτησε να εξεταστεί από τους γιατρούς της Ουντινέζε.