powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Έφερε νέους χορηγούς



Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της την έναρξη και την επέκταση συνεργασίας της με κάποιες εταιρίες. Palmie Bistro, Puma, Kυπριακές Αερογραμμές και Mondial Assistance είναι οι εταιρίες που θα συνεργάζονται με την ομάδα και τη νέα χρόνια.


Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο στο θέμα των χορηγιών αφού είναι γεγονός ότι πολλές εταιρείες δεν είναι σε θέση να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να προβληθούν σε προσφιλείς ομάδες. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από όλη αυτή την κατάσταση καθώς είναι νωπές οι μνήμες της σεζόν 2009-10 που δεν είχε βρει μετά από πολλά χρόνια χορηγό για τη φανέλα της.

Ωστόσο, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ ανακοίνωσε τις νέες χορηγίκές συμφωνίες μεταξύ των οποίων είναι η Cyprus Airways, η Palmie Bistro και η Mondial Assistance.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Έναρξη της συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ και Palmie Bistro

«Μία νέα συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Ομίλου Palmie Bistro έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί για όλη την φετινή σεζόν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας  της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Palmie Bistro σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, ενώ η αλυσίδα  του Ομίλου εστίασης, με τον αγαπημένο "φοίνικα" της εταιρίας σήμα κατατεθέν, διαφημίζεται πλέον σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Όμιλος Palmie Bistro δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1966, ενώ σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στην Καρδίτσα, στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στο εξωτερικό (Βουκουρέστι και Σκόπια).

Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Palmie Bistro στο χορηγικό μας πρόγραμμα και ευχόμαστε ότι καλύτερο στο πλαίσιο της συνεργασίας μας».

Επέκταση της συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ και PUMA

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης PUMA μέχρι το 2014, συμπληρώνοντας 7 χρόνια συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η ανανέωση της συνεργασίας της PUMA με την ομάδα μας ως το 2014 παγιώνει περαιτέρω την ισχυρή ταυτότητα του σήματος PUMA στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και ενισχύει τη διαχρονική δέσμευση της PUMA στο ποδόσφαιρο».

Έναρξη συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ και CYPRUS AIRWAYS

«Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία προχώρησαν ΠΑΕ ΑΕΚ και CYPRUS AIRWAYS για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που η κυπριακή εταιρία γίνεται χορηγός ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ και για την ΠΑΕ ΑΕΚ η συνεργασία αυτή είναι η πρώτη με κυπριακή εταιρία.

Η συμφωνία προβλέπει – μεταξύ άλλων – την παροχή έκπτωσης 10% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις πτήσεις από Ελλάδα προς Κύπρο, καθώς επίσης και για όλες τις κατηγορίες ναύλων της Cyprus Airways.

Παράλληλα, κάθε εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ από τους 15 του νέου πρωταθλήματος θα κρύβει και μια έκπληξη. Συγκεκριμένα, η Cyprus Airways θα προσφέρει 2 εισιτήρια με προορισμό την Κύπρο για δύο τυχερούς μεταξύ των θεατών. Τριάντα συνολικά φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρακολούθηση της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και ένα ταξίδι στο πανέμορφο νησί της Αφροδίτης.

Η συμφωνία με μια ομάδα του μεγέθους, της δυναμικής και της απήχησης της ΑΕΚ αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η Cyprus Airways, με ηγετική παρουσία στο χώρο των αερομεταφορών, επιλέγει τους κατάλληλους στρατηγικούς συνεργάτες και υπογραμμίζει το ενδιαφέρον που δείχνει στην ελληνική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία εδώ και 65 έτη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί την αρχή μιας αμοιβαίας, επωφελούς και μακροχρόνιας συνεργασίας».

Έναρξη συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ και Mondial Assistance

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συνεργασία της με την παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης Mondial Assistance με την αρωγή της ELYSEE SA Μεσίτες Ασφαλίσεων.
Ο Όμιλος Mondial Assistance, παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια, με παρουσία σε 28 χώρες, απασχολεί  περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους, σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετεί  περίπου 250 εκ. ανθρώπους, ή αλλιώς το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού, με 400.000 παροχείς και 180 ανταποκριτές και στις πέντε (5) ηπείρους.
Η Mondial Assistance, έχει ήδη προβεί στην ασφάλιση της αποστολής της ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Σλοβενία και θα καλύψει επίσης όλες τις αποστολές στους εκτός έδρας αγώνες της νέας περιόδου.
Καλωσορίζουμε τη Mondial Assistance στο Χορηγικό μας Πρόγραμμα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνεργασία μας».

http://www.aekvoice.gr