powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αλέξης μίλησε!




Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του σε εφημερίδα μίλησε για την αλλαγή πλεύσης και την στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ δεν δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τον Κώστα Μανωλά!


Είναι γνωστό ότι στον Αλέξη Κούγια είχε μείνει απωθημένο το γεγονός ότι η κοινωνία της ΑΕΚ δεν άντεξε την παρουσία του στον προεδρικό θώκο της «Ένωσης» πάνω από ένα μήνα, παρά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο «Φως» για την αλλαγή πλεύσης και την στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δε δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τον Κώστα Μανωλά στην αναφορά που έκανε για την ΑΕΚ.

«Είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής και σε χρήματα και σε ποδοσφαιρική αξία. Είναι ιεροσυλία να τον συγκρίνουν κάποιοι με τον θείο του τον Μανωλά! Απλώς είναι πολύ τυχερός που έχει βρει αυτήν την ΑΕΚ και επειδή έχει μάνατζερ το θείο του... Ποτέ δεν θα έδινα εγώ αυτά τα χρήματα που του έδωσε η ΑΕΚ στη σημερινή κατάσταση. Η διοίκηση της ΑΕΚ λειτουργεί περισσότερο για τις εντυπώσεις παρά για την ουσία» δήλωσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, βάζοντας τον εαυτό του στη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να δείχνει να θυμάται ότι η πιο μεγάλη μεταγραφή στην παραγοντική του καριέρα ήταν ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για την ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας με μεγάλη ...ευαισθησία τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αν «χτυπηθεί» οικονομικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού: «Δεν ήθελα να γίνω αιχμή του δόρατος σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος του Μαρινάκη. Αυτή γίνεται για να μικρύνει το μέγεθος του ελληνικού ποδοσφαίρου με σκοπό να λιγοστέψουν τα χρήματα που θα επενδύονται σε αυτό. Κάποιους εξυπηρετεί να "κοντύνει" ο Μαρινάκης διότι είναι ο μόνος που βάζει χρήματα και χαλάει την πιάτσα σε ορισμένους... Οι οποίοι θα ήθελαν να ξαναγυρίσει το ποδόσφαιρο στην ημιεπαγγελματική εποχή, τότε που την έβγαζαν οι παράγοντες με λίγα χρήματα».

http://www.aekvoice.gr/