powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Άσος στο μανίκι ο Βλάχος



H απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου από την ΑΕΚ είναι αρκετά ελπιδοφόρα για το προσεχές μέλλον της Ένωσης. Ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο καθώς αυτό ήταν επιθυμία του Λύσσανδρου Γεωργαμλή.


Σε μια ελπιδοφόρα προσθήκη προχώρησε η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας της θερινής καλοκαιρινής περιόδου. Η «Ένωση» απέκτησε τον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική χρονιά είχε αγωνιστεί στην Καβάλα. Ο γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου του 1992 δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα των «Αργοναυτών» (τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Ξάνθη και Ατρόμητο) και θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της γενιάς του στη χώρα μας.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος πριν πάει στην Καβάλα ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού (golden team) τον οποίο εγκατέλειψε λόγω σπουδών στη Βόρεια Ελλάδα. Ο προπονητής του στην Εθνική Νέων, Λεωνίδας Βόκολος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο, κάτι που έκανε τον Λύσανδρο Γεωργαμλή να τον επιθυμεί διακαώς στον Θρασύβουλο.

Όσοι γνωρίζουν το ποιόν του νεαρού διεθνούς με την Εθνική Νέων, κάνουν λόγο για μια προσθήκη η οποία θα βοηθήσει πολύ την «Ένωση» στο προσεχές μέλλον καθώς η αγωνιστική του παρουσία, έχει κάνει αρκετούς να τον θεωρούν ήδη ποδοσφαιριστή επιπέδου Super League.

Πηγή:http://www.aekvoice.gr