powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Οι δηλώσεις του Μανόλο (video)


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ στην Πάτρα. Τι είπε για νεαρούς και Βάργκας.


Μπορεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα να μη μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε να πιστεύει αυτό που λένε ότι... «το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις». Με αυτή τη λογική λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος που παρά την ήττα της ομάδας του, κατάφερε να δοκιμάσει τα νεαρά παιδιά που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ, προκειμένου να σχηματίσει μια άποψη παραπάνω για τις ικανότητες τους.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι για να παίξουν τα νέα παιδιά, να πάρουν ευκαιρίες και να τους δούμε. Να πάρουν κάποιο χρόνο. Με αυτή τη λογική είμαι ευχαριστημένος που είχα αυτήν την ευκαιρία σήμερα», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσθήκη του Βάργκας λέγοντας: «Έδειξε καλά στοιχεία, αν και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε κουρασμένος. Δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του Εuropa League και με δεδομένη την απουσία του Μάκου. Όποιος είναι πιο έτοιμος θα παίξει. Του λείπει ο ανταγωνιστικός ρυθμός, κρίμα που ήρθε τόσα αργά, αλλά όσο έπαιζε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τη στιγμή που βγήκε δημιουργήθηκαν κάποια κενά στο κέντρο του γηπέδου».
Τέλος ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά σε επιπλέον ενίσχυση της ομάδας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Σίγουρα δεν έγιναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησα. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου είναι θέμα, είναι της διοίκησης. Δική μου αρμοδιότητα είναι να δουλέψω με αυτούς που έχω στα χέρια μου».

Πηγή:http://www.aekvoice.gr