powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Έλαμψαν» οι Έλληνες της ΑΕΚ



Οι Καφές, Μάκος, Γκέντσογλου τα πήγαν εξαιρετικά με την Εθνική ανδρών και ελπίδων αντίστοιχα - Όλο το ματς έπαιξε ο Γκούντγιονσεν με την Ισλανδία κόντρα στη Νορβηγία.


Εξαιρετική εμφάνιση είχαν όλοι οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν σήμερα με την Εθνική ανδρών και ελπίδων. Αρχικά ο Καφές, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Γρηγόρη Μάκο, απέναντι στο Ισραήλ ήταν άψογος στα καθήκοντά ως χαφ στο 4-1-2-3, παίζοντας δίπλα στον Καραγκούνη. Είχε τρεξίματα, φρεσκάδα, κουβαλούσε σωστά τη μπάλα και λίγα λάθη. Τραυματίστηκε όμως και τη θέση του πήγε ο Μάκος. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν και εκείνος εξαιρετικός είχε ένα καλό σουτ, ενώ από δικό του κλέψιμο έφτασε η μπάλα στον Νίνη όπου πέτυχε το υπέροχο γκολ που έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα μέσα στο Τελ Αβίβ. Ο Λυμπερόπουλος δεν αγωνίστηκε και έμεινε στον πάγκο.

Στις Ελπίδες και στη νίκη τους 0-2 μέσα στην Κύπρο, ο Γκέντσογλου ήταν ο αρχηγός και εκ των κορυφαίων σαν αμυντικό χαφ. Όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του λίγα λάθη και μία εξαιρετική εμφάνιση.

Όσον αφορά τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν έπαιξε 90 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης της Ισλανδίας απέναντι στη Νορβηγία. Οι Ισλανδοί λίγο έλειψε να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, όμως ηττήθηκαν με πέναλτι στο 88'. Ο Γκούντγιονσεν είχε τρεις καλές στιγμές να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

http://www.aek365.gr