powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτίει την ποινή με Εργοτέλη





Στον εντός έδρα αγώνα με τον Εργοτέλη θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ (στο σύνολο ήταν τρείς) που είχε αποκομίσει μετά τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.


Τον Οκτώβρη θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Δικεφάλου προκειμένου να μπορέσουν να δουν εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους για το πρωτάθλημα. Η μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που έχει απομείνει από την περσινή ποινή για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (στο σύνολο ήταν τρεις συν χρηματικό πρόστιμο) θα εκτιθεί στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη. Ο λόγος της μετάθεσης της είναι η αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, και η εξαιρετικά αμφίβολη διεξαγωγή του.

Έτσι λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την έκτη αγωνιστική. Ωστόσο μεσολαβεί το ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Στουρμ Γκρατς στις 29 Σεπτέμβρη, γεγονός που αν μη τι άλλο αποτελεί μια... παρηγοριά!

http://www.aekvoice.gr/