powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ελβετοί για ΑΕΚ!




Ενδιαφέρον για την ΑΕΚ έχει δείξει ελβετική εταιρία, σύμφωνα με τη «SportDay»


Συγκεκριμένα, επενδυτικός όμιλος που έχει έδρα το Λουγκάνο και συνεργάζεται με Ρώσους επενδυτές, συλλέγει στοιχεία για την Ένωση, η οποία ψάχνει ρευστό. Το ρόστερ του… Χιμένεθ.

Συμμάχους θέλει κατά κύριο λόγο ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να βάζει το χέρι στην τσέπη για να πληρώνει μεγάλα ποσά και θέλει να αποχωρήσει. Κατά καιρούς μάλιστα έχει προσπαθήσει να επαναφέρει στα δρώμενα των «κιτρινόμαυρων» μετόχους από την ομάδα του Ντέμη Νικολαΐδη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Παππάς έχει βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τον «Δικέφαλο» και πλέον έχει πάρει την απόφαση να λειτουργεί ως Supporter.

Έχει παίκτες χωρίς… λύσεις

Μπορεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΑΕΚ να αριθμεί 34 ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τις λύσεις που έχει στα χέρια του. Ο Κωνσταντόπουλος είναι η βασική επιλογή για την εστία, με τις εναλλακτικές του όμως να μην είναι το ίδιο αξιόπιστες. Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας θα αποτελούν στα περισσότερα ματς τη βασική αμυντική τετράδα, ωστόσο πέραν του Κάλα κανένας άλλος μπακ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού.

Στα χαφ, Μάκος και Καφές είναι οι δύο, οι οποίοι θα τραβήξουν το μεγαλύτερο κουπί, μαζί με τον Βάργκας, ενώ πιο μπροστά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται Γκούντγιονσεν και Χοσέ Κάρλος. Ο Λυμπερόπουλος με τον Μπέλεκ θα μοιράζονται τα παιχνίδια στην κορυφή, με τον Έλληνα φορ να είναι η βασική επιλογή και τον Καμερουνέζο η αλλαγή του. Λεονάρντο και Λαγός είναι άλλοι δύο παίκτες που θα μπαίνουν ως αλλαγή ή θα ξεκινούν για να ξεκουράζονται οι βασικοί, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος που να είναι σίγουρος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί αν δώσουν πολλά παραπάνω για να κερδίσουν μία θέση στο αρχικό σχήμα, αν όχι στον πάγκο.

Οι «μικροί»

Από τους ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας, τους οποίους θέλει να «βγάλει» ο Χιμένεθ, έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής οι Κλωναρίδης και Νικόλτσης, οι οποίοι θα παίρνουν ευκαιρίες από τον Ισπανό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινούν και βασικοί αν αποδείξουν ότι αντέχουν το βάρος της φανέλας βασικού. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση, καλούμενοι να αποδείξουν την αξία τους.

Πηγή:http://www.sday.gr