powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

13.000 ευρώ χρωστάει η ΕΠΟ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ



Κρυφτούλι από τον Πιλάβιο για οφειλή της Ομοσπονδίας από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.


Χρέος ύψους 13.000 ευρώ από την ΕΠΟ διεκδικεί η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, από την εκκαθάριση του περσινού τελικού, ωστόσο μάταια ψάχνει να βρει κάποιον αρμόδιο στην Ομοσπονδία, που την πάει από αύριο σε... αύριο. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε Δελτίο Τύπου η Ερασιτεχνική, στο οποίο ξεκαθαρίζει πως έχουν τα πράγματα.

"Ασεβής και προκλητική προς την ιστορία του σωματείου μας αλλά και ειρωνική προς τους ίδιους τους θεσμούς, είναι η στάση του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου απέναντι στην ΑΕΚ. Ο διορισμένος από το κράτος κ. Πιλάβιος - τον μισθό του οποίου πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι φορολογούμενοι πολίτες - αρνείται να απαντήσει στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις μας και στις έγγραφες προσκλήσεις για συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ.

Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ υπό τον πρόεδρο κ. Μιχαήλ έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ με αφορμή ένα χρέος της τάξης των 13.000 Ευρώ από την ΕΠΟ προς το Α.Σ. ΑΕΚ από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Πιλάβιος όχι μόνο δεν καταδέχεται να βγει στο τηλέφωνο και να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ αλλά αρνείται συστηματικά και κατ' επανάληψη να επιστρέψει τις κλήσεις.

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Πιλάβιος θεωρεί την ΑΕΚ πολίτη δεύτερης κατηγορίας, ή αν μας θεωρεί ακόμη και ομάδα εκτός των αρμοδιοτήτων του - ως επικεφαλής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Θεωρούμε αδιανόητο να «κρύβεται» ο πρόεδρος της ΕΠΟ από την διοίκηση της ΑΕΚ. Ας σηκώσει τουλάχιστον το τηλέφωνο να μας πει γιατί δεν δίνει το οφειλόμενα από τον Μάιο. Η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι μέσω του κ. Θεοφίλου - υπαλλήλου της ΕΠΟ - ο οποίος στις πάνω από 15 φορές που επικοινωνήσαμε μαζί του μας παραπέμπει συνεχώς σε επόμενες ημερομηνίες. Φτάσαμε ήδη στα τέλη Αυγούστου για να ακούσουμε το νέο «σύνθημα» που λεει κατά γράμμα: «Πάρτε μας από Σεπτέμβριο και βλέπουμε». Επαναλαμβάνουμε ότι τα χρήματα είναι από την εκκαθάριση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος - έχουν δηλαδή ήδη εισπραχθεί από την ΕΠΟ.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του κ. Παύλου Γερουλάνου - πολιτικού προϊσταμένου του κ. Πιλάβιου - για να διευθετηθεί άμεσα το θέμα και να επισημανθεί παράλληλα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ ποια είναι η ΑΕΚ, ποιος είναι ο ρόλος του σωματείου μας στον ελληνικό αθλητισμό και πως πρέπει να αντιμετωπίζεται ένα σωματείο με το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ.

Περιμένουμε απάντηση άμεσα

ΑΕΚ

Πηγή:http://www.aek365.gr