powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μάκος: Υπάρχει πίστη



Ο μέσος της ΑΕΚ σχολίασε την κλήρωση, ενώ αναφέρθηκε και στον χθεσινό αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας, όπως και την εικόνα της ομάδας.


Μέσω του NOVAΣΠΟΡ Fm σχολίασε ο Γρηγόρης Μάκος την κλήρωση του Europa League για την ΑΕΚ. Ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι ο όμιλος δεν είναι εύκολος εξηγώντας το λόγο, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν έχει "δέσει" ακόμα, όμως υπάρχει πίστη για μία καλύτερη συνέχεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στο Europa League:

«Αν κάποιος δει τα ονόματα των ομάδων, θα πει ότι είναι εύκολος ο όμιλος. Ωστόσο, αν κάποιος παρατηρήσει το επίπεδο των ομάδων του Europa League, θα καταλάβει ότι η διοργάνωση είναι αρκετά δύσκολη και αυτό το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι με την Ντιναμό. Θέλουμε να μάθουμε το πρόγραμμα που θα έχουμε στη φάση των ομίλων. Θεωρητικά η πιο αδύναμη είναι η Στουρμ Γκρατς, αλλά θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα δύο πρώτα ματς είναι πιο σημαντικά. Αν έχεις κάποιο αβαντάζ, μπορείς να παίξεις με τακτική και να κλέψεις κάποιον βαθμό στη συνέχεια».

Για το χθεσινό ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας:

«Αν ρωτήσεις κάποιον από την ομάδα, θα σου πει ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση. Χθες κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά δεχθήκαμε ένα γκολ και χάσαμε το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα. Στο δεύτερο βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν μέσα, χωρίς να μειώνουμε την προσπάθεια όλων των παικτών. Πάντως, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και παίξαμε 120 λεπτά. Επίσης, είχαμε άγχος, επειδή ξέραμε πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα για την ΑΕΚ αν δεν περάσει στους ομίλους. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν:

«Νομίζω ότι δεν έχει βγει ακόμα η δουλειά που έχουμε κάνει. Η ομάδα δεν έχε δέσει. Δεν έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Πάντα λέμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεσαι. Η ομάδα αυτή είναι και πρέπει να πορευτούμε με το υλικό που έχει η ομάδα. Υπάρχει πίστη και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι άσχημο. Είμαι πάντα θετικός και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό».

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ:

«Θεωρώ ότι είναι ένας "τελικός" για εμάς. Παίζουμε σε μία χώρα, όπου οι φίλαθλοι είναι φανατικοί με την εθνική τους ομάδα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Θα πάμε για τη νίκη στο Ισραήλ».

Πηγή: www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.