powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«Να δώσουμε την μάχη μας»




Την σημαντικότητα που προσδίδουν οι παίκτες στην ομάδα του τόνισε σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο Χιμένεθ. Τι είπε για την ένταση στους αγώνες αλλά και την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.


Ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του υπογράμμισε μεταξύ άλλων

«Δεν έχουμε να κρατήσουμε πολλά από το χθεσινό παιχνίδι στην Τιφλίδα. Θέλω όμως να σας δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και συνέχισε αναφερόμενος στη σημασία της πρόκρισης.

Γνωρίζατε πόσο σημαντική ήταν αυτή η πρόκριση για τον σύλλογο και πόσο βοηθήσατε και εσείς την ομάδα σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Ήταν μία σημαντική πρόκριση και για εσάς τους ίδιους. Καταλαβαίνω την ένταση των στιγμών, αλλά πρέπει να δείχνετε αυτοσυγκράτηση. Αυτές οι κάρτες είναι εντελώς αχρείαστες! Ο αγώνας είχε ήδη ολοκληρωθεί, είχαμε πετύχει τον στόχο μας και τώρα μπορεί να χάσεις τόσα παιχνίδια για έναν καβγά στα αποδυτήρια».

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, σχολίασε:
«Ο όμιλος είναι περίεργος, γιατί όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε. Πρέπει να κυνηγήσουμε την πρόκριση μέχρι τέλους, τουλάχιστον να δώσουμε τη μάχη μας. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι! Ολοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας μέσα στη σεζόν. Δεν γίνεται μία ομάδα που συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις να στηρίζεται σε 14-15 παίκτες. Ο καθένας από εσάς μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή, γι' αυτό πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι»

Πηγή: www.gazzetta.gr