powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Ο Χρήστος κάνει τον σταυρό του που ζει»



Η σύζυγος του Χρήστου Κόντη μίλησε για το καρδιακό επεισόδιο και την περιπέτεια που πέρασε ο άντρας της, τονίζοντας ότι ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος.


«Ο Χρήστος ζει από θαύμα! Τα σημάδια του εμφράγματος είχαν ξεκινήσει πολύ πριν από τον αγώνα, αλλά δεν έδωσε σημασία, γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται σκληρά στο γήπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του Χρήστου Κόντη στην εφημερίδα Espresso.

«Οι πρώτες ενοχλήσεις-κάψιμο στο στήθος- άρχισαν μία μέρα πριν από τον αγώνα και, παρ' όλα αυτά, πήγε και έπαιξε κανονικά. Στο 20ό λεπτό παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση, αλλά και πάλι δεν έδωσε σημασία. Μετά τον αγώνα έκανε καρδιογράφημα που βγήκε καθαρό, αλλά, όταν ήρθε στο σπίτι, μετά από μισή ώρα άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα. Αισθανόταν φρικτό πόνο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Έχει πλήρη επίγνωση αυτού που του συνέβη και κάνει τον σταυρό του που ζει. Είναι σε φάση ήρεμη και η υγεία του εξελίσσεται ομαλά. Την Πέμπτη θα βγει από την εντατική» κατέληξε ανακουφισμένη η σύζυγος του 36 ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Χρήστου Κόντη θεωρείται δεδομένο, ενώ στα κυπριακά ΜΜΕ γίνεται έντονος λόγος για ανάληψη πόστου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ.


Πηγή:http://www.aekvoice.gr