powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μένουν Ρίκκα, Αργυρίου...δανεικός ο Αμπντουραμάνι




Σε αντίθεση με άλλους παίκτες της ΑΕΚ, οι Αντώνης Ρίκκα και Ανέστης Αργυρίου θα παραμείνουν στην ομάδα για τη νέα σεζόν και καλό θα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ να τους εκμεταλλευτεί.



Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την Ένωση και στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού φαινόταν πιο πιθανό να πάνε κάπου ως δανεικοί. Τελικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε και αποφασίστηκε αμφότεροι να παραμείνουν στην ομάδα για το 2011-12, με τον Χιμένεθ πλέον να καλείται να τους εκμεταλλευτεί προς το συμφέρον της Ένωσης.

Ο Ρίκκα, ειδικά, που είναι αμυντικός χαφ θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες από τον Ισπανό προπονητή καθώς η ΑΕΚ πονάει σε αυτή τη θέση, ενώ πριν λίγο καιρό ο Χιμένεθ είχε μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και του είχε πει ότι τον έχει δει σε δράση -προφανώς σε DVD- και θέλει να δουλέψει μαζί του.

Οσο για τον Αργυρίου, που είναι δεξιός μπακ, μπορεί κι αυτός να δώσει τουλάχιστον ανταγωνισμό στους Νίκο Γεωργέα και Γιάννη Κοντοέ, που είναι οι μόνοι ως τώρα για το δεξί άκρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Οσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ρίκκα, Αργυρίου, σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν πανέτοιμοι αλλά όλο αυτό το διάστημα προπονούνταν με γυμναστή προκειμένου να διατηρούνται σε ένα καλό επίπεδο.

Δανεικός ο Αμπντουραμάνι
Στο μεταξύ, με τη μορφή δανεισμού παραχωρείται στη Νίκη Βόλου ο Αμπντουραμάνι -όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ- που αρχικά είχε δοθεί στον Α.Ο. Γλυφάδας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Νίκη Βόλου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Serxhio Abdurahmani ως δανεικού έως τις 30/6/2012».



Πηγή:http://www.gazzetta.gr