powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μεταγραφές τέλος για ΑΕΚ!



Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης με δηλώσεις του υπογράμμισε πως ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός εκφράζοντας την (προσωπική του) άποψη πως το ρόστερ της Ενωσης δεν αποδυναμώθηκε...



Μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ (αν και σε κάθε ματς... φωνάζει πως θέλει ενίσχυση) δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές μετά (και) την προσθήκη του Φαμπιάν Βάργκας.

Ο σύμβουλος του προέδρου και εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που εκπροσώπησε την Ενωση στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Europa League αρχικά αναφέρθηκε στις αντιπάλους της ΑΕΚ: «Θεωρώ πως είναι μια καλή κλήρωση. Η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, όποιο όνομα κι αν είναι αυτό. Αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να βάλουμε δύο ομάδες από κάτω και θα έλεγα πως πιο εφικτό είναι να συμβεί αυτό με τη Στουρμ Γκρατς και την Αντερλεχτ. Η Λοκομοτίβ είναι μία αρκετά επιθετική ομάδα. Εχουμε κάποιες άσχημες αναμνήσεις από το 1998 απέναντί της και αυτή τη φορά θέλουμε να τα καταφέρουμε καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά κι έπειτα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή υπογραμμίζοντας πως το ρόστερ της ΑΕΚ δεν αποδυναμώθηκε:

«Είμαι αισιόδοξος πως θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ΑΕΚ γι' αυτό. Η ομάδα στήνεται σε γερές βάσεις, ο προπονητής κάνει σοβαρή δουλειά εδώ κι ενάμισι χρόνο, το ρόστερ δεν θεωρώ πως έχει αποδυναμωθεί. Πρέπει να πω ότι με την προσθήκη του Βάργκας  ολοκληρώνουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας».


Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.