powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εξάρα εσείς, πεντάρα εμείς





Η Μπαρτσελόνα «απάντησε» στο 6-0 της Ρεάλ με ένα επιβλητικό 5-0 επί της Βιγιαρεάλ και η Λίγκα αναμένεται να προσφέρει φέτος μαγικές στιγμές.


Μαθήματα ποδοσφαιρικής μαγείας έδωσε η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» όπου διέλυσε με 5-0 τη Βιγιαρεάλ και «απάντησε» έτσι στην εξάρα της Ρεάλ. Εκπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Γκουαρντιόλα με την Λίγκα να ξεκινά με τον ιδανικότερο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα στην τετράδα της άμυνας της είχε τρείς μέσους.

Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 17' με τον Μέσι να σουτάρει και τον Λόπεθ να διώχνει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του ο Μπούσκετς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 25' ήρθε το γκολ με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να κάνει ωραία ενέργεια και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Με την σέντρα σχεδόν ο Ρόσι είχε ένα εξαιρετικό σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Η Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ προβάδισμα καθώς στις καθυστερήσεις Μέσι και Φάμπρεγας συνδυάστηκαν ιδανικά με τον δεύτερο να σκοράρει με πλασέ.

Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος ήρθε το 3-0 με πλασέ του Αλέξις Σάντσες. Τέσσερα λεπτά μετά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Μέσι τελικά να πλασάρει τον Λόπεθ και να γράφει το 4-0. Το σόου δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 74' Τιάγκο και Μέσι «έκρυψαν» την μπάλα με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Κεϊτά, Μασεράνο, Μπούσκετς, Αμπιντάλ, Τιάγκο, Ινιέστα (55'Τσάβι), Φάμπρεγας (70'Γιόναθαν ντος Σάντος), Αλέξις Σάντσες, Πέδρο (66'Βίγια), Μέσι.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σαπάτα, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Οριόλ, Μπρούνο, Μαρτσένα, Κάνι (58'Γουακάσο), Μπόρχα Βαλέρο (49'Καμούνιας), Ρόσι, Νίλμαρ (56'Σένα).


Πηγή: http://www.aek365.gr