powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω μαζί σας και θα… πεθάνω μαζί σας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και ακολούθως μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια – Όλα όσα ειπώθηκαν στα Σπάτα…

Αύριο στις 20:00 ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα το απόγευμα συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα πριν την έναρξη της προπόνησης. Εκεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον προπονητή της Ενωσης ανέλυσαν για ακόμη μία φορά τα δεδομένα και ο Αδαμίδης του τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει η Ενωση να κάνει μεταγραφή. Ο Χιμένεθ σίγουρα δεν… χάρηκε από όσα άκουσε, αλλά κατανοεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και συνεχίζει να δουλεύει με το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Ακολούθως, ο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι συνεχίζουν ως έχουν και τους άφησε να καταλάβουν ότι δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης μετά τον Βάργκας. «Μένει μία ημέρα ακόμα για να τελειώσουν οι μεταγραφές. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Όπως είμαστε θα συνεχίσουμε. Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω μαζί σας και θα… πεθάνω μαζί σας. Ηθελα και έμεινα στην ΑΕΚ. η διοίκηση μας είναι τίμια και προσπαθεί για το καλύτερο. Από εσάς ζητώ να δίνεται ότι καλύτερο έχετε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα».

Πηγή: http://www.aek365.gr