powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Ντιόπ




Αυτό που έβγαζε προς τα έξω η Ένωση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ότι ο Ντιόπ θα επιστρέψει στην ομάδα όταν ξεπεράσει το πρόβλημα η σύζυγος του, ή στη χειρότερη περίπτωση θα φύγει για να βρει ομάδα στη Γαλλία, γιατί μόνο εκεί ήθελε να πάει για να είναι δίπλα στη γυναίκα του.


Τελικά ο Σενεγαλέζος άσος δε βρήκε ομάδα στη Γαλλία αλλά στην... Αγγλία και είναι πανευτυχής που συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ. Με λίγα λόγια ο Ντιόπ... δεν καιγόταν και τόσο για Γαλλία και μόνο Γαλλία ώστε να είναι κοντά στη σύζυγο του, ασχέτως αν αυτό έλεγαν στην ΑΕΚ.

Αφού, βέβαια, προηγουμένως έλεγαν από τα Σπάτα ότι ο παίκτης έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως θα επιστρέψει στην Αθήνα όταν ξεπεράσει η σύζυγος του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Τελικά επιστρέφει... Αγγλία και όχι Αθήνα ο παίκτης, ο οποίος ποτέ δεν έλεγε τα όσα αισιόδοξα διέρρεαν από τη διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, χωρίς κανείς λογικός να μπορεί να καταλάβει το γιατί.

Τελικά, η ΑΕΚ άφησε τόσο χρόνο να χαθεί... Προφανώς επειδή λεφτά δεν υπάρχουν πουθενά...

Από τη μετακίνηση του Ντιόπ στην Αγγλία η Ένωση κερδίζει 250.000 ευρώ βάσει της σχετικής ρήτρας μετά τη λύση του συμβολαίου του, συν τα χρωστούμενα προς τον Σενεγαλέζο από πέρυσι και φυσικά τα λεφτά που είχε λαβείν τη νέα σεζόν αν παρέμενε.

Από την άλλη πλευρά, όμως, η ΑΕΚ έχει χάσει τον βασικό κόφτη της και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, η Ένωση χαμένη έχει βγει σε αυτή την υπόθεση όσα λεφτά κι αν εξοικονόμησε. Και κερδισμένος ο Ντιόπ που έφυγε από την Ένωση όπως ήθελε και βρήκε ομάδα στην Αγγλία και όχι στη Γαλλία...

Πηγή: http://aek-live.blogspot.com/