powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δείτε μερικά βίντεο από τις πιο χαρακτηριστικές αναμετρήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής


Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφτηκε την Πάτρα για να αντιμετωπίσει τους «Ροσσονέρι» ήταν στις 11 Μαϊου του 2003.
Η ΑΕΚ επικράτησε με 0-2 της Παναχαϊκής στο ντεμπούτο του Κώστα Κατσουράνη σαν αντίπαλος στο γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, πληγώνοντας μάλιστα την παλιά του ομάδα , αφού με δικό του γκολ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της «Ένωσης» στο '60. Το δεύτερο γκολ των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε ο Δημήτρης Ναλιτζής στην εκπνοή του αγώνα.

Εκείνη τη χρονιά η ΑΕΚ είχε τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 68 βαθμούς ενώ οι Πατρινοί υποβιβάστηκαν αφού τερμάτισαν στη 15η θέση, κάτω από τον Ιωνικό (επίσης είχε υποβιβαστεί) έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς σε 30 αγώνες. Χαρακτηριστικός ο συντελεστής τερμάτων της Παναχαϊκής τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο ήταν -60 (11-71).

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε συντρίψει στην Αθήνα τους «Αχαιούς» με 6-0. Τα γκολ για την Ένωση σημείωσαν οι Ντέμης Νικολαϊδης, Βασίλης Λάκης (3), Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Ναλιτζής.

Δείτε μερικά βίντεο από τις πιο χαρακτηριστικές αναμετρήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας της Πάτρας στην Α' Εθνική.










Πηγή:http://www.aekvoice.gr