powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ισραήλ-Ελλάδα χωρίς ΤV!

Κίνδυνος να μην υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Εθνικής μας



Το gazzetta.gr έχει την αποκλειστική πληροφορία ότι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το κρίσιμο ματς της Εθνικής την Παρασκευή στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2012, κάτι που σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν θα δουν τον αγώνα της Εθνικής για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια!

Όπως είχαμε γράψει από τις 17 Αυγούστου, το MEGA πίεζε την ΕΠΟ για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής, καθώς οι Ισραηλινοί το έβαλαν στις 16:00 της Παρασκευής, λόγω της αργίας που έχουν την ίδια μέρα και απαγορεύει κάθε άλλη δραστηριότητα από τις 18:00 έως και την ίδια ώρα του Σαββάτου.

Παρά τις πιέσεις του τηλεοπτικού σταθμού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν κατάφερε να αλλάξει τίποτα, ούτε καν να μεταθέσει το παιχνίδια μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη, καθώς η ομοσπονδία του Ισραήλ δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της ελληνικής πλευράς!

Συνεπώς, λόγω του γεγονότος ότι το κρίσιμο αυτό παιχνίδι διεξάγεται μεσημεριάτικα, σε εντελώς αντι-τηλεοπτική ώρα και σε μια εποχή που δεν έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπές τους, εμπόδισε το MEGA να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο κρίσιμος αγώνας δεν καλυφθεί τηλεοπτικά.

Εκτός αν την τελευταία στιγμή κινηθεί κάποιο άλλο κανάλι για τα δικαιώματα, κάτι που προς στιγμήν φαίνεται δύσκολο λόγω της κρίσης και της εποχής, καθώς και της ώρας τέλεσης του αγώνα, εμπόδια ανυπέρβλητα για κάποιο κανάλι που δεν θέλει σε αυτή την εποχή να «πετάξει» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Πάντως προκαλεί πραγματικά απορία πώς δέχθηκε η ΕΠΟ να γίνει ο αγώνας το μεσημέρι, όχι μόνο από τηλεοπτικής πλευράς, αλλά κυρίως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που θα φτάνει τους 40 βαθμούς, γεγονός που θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Έλληνες διεθνείς από τους συνηθισμένους Ισραηλινούς!

Πηγή: http://www.gazzetta.gr