powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τιμωρία-μαμούθ για Μάκο!




Ο διεθνής αμυντικός μέσος της ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για τέσσερα ματς (!) στο Europa League, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο τέλος του ματς με την Ντιναμό.


Το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Μάκος δεν μπορεί να τιθασεύσει τα... νεύρα του στη διάρκεια ενός αγώνα είναι ένα ζήτημα που κάνει κακό στον ίδιο και στην ομάδα. Κάτι που αποδείχτηκε (και) στην Ευρώπη και το Europa League, αφού ο διεθνής αμυντικός μέσος της ΑΕΚ για όσα έκανε μετά το τέλος του αγώνα της Ενωσης στην Τιφλίδα με την τοπική Ντιναμό θα χάσει τα επόμενα τέσσερα ματς (!) για τη φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μάκος με την ολοκλήρωση του ματς λίγο έλειψε (αν δεν το έκανε, μια και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη στη φυσούνα) να έρθει στα χέρια με αντιπάλους του, γεγονός που είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης και του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα και ας είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Μάκο βάσει της αναφοράς του διαιτητή του αγώνα της Ντιναμό με την ΑΕΚ και πλέον στα Σπάτα ετοιμάζουν έφεση για να μειώσουν την ποινή...

Πηγή:http://www.gazzetta.gr