powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κέρδος για την ΑΕΚ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνο – Η ΑΕΚ παίρνει περίπου 250.000 ευρώ, τι δήλωσε ο Σενεγαλέζος.

Απόψε ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ από την Γουέστ Χαμ με τον Σενεγαλέζο «κόφτη» να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Ο Ντιόπ ικανοποίησε τον Σαμ Αλαρντάις στην δοκιμαστική περίοδο στο Λονδίνο και έδωσε το «ΟΚ» γιατί τον θέλει να βοηθήσει την αγγλική ομάδα να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ μάλιστα σήμερα έπαιξε ο 33χρονος και στο φιλικό με την Μπρέντφορντ. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα «καρπωθεί» περίπου 250.000 ευρώ από την μετακίνηση του έμπειρου Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου, τον οποίο λόγω προσωπικού προβλήματος (με την σύζυγο του) αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει πριν λίγο καιρό.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Ντιόπ δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Το απόλαυσα που έπαιξα ξανά ποδόσφαιρο. Είναι καλό που είμαι εδώ για να υπογράψω. Θέλω να βοηθήσω την Γουέστ Χαμ να πάει ψηλά και ελπίζω να πετύχουμε. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Ήρθα εδώ για να δουλέψω σκληρά και να δίνω το 100% σε κάθε ματς. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είμαι πάλι εδώ».

Πηγή: http://www.aek365.gr