powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Προπόνηση και κατευθείαν στην Πάτρα


Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το αυριανό φιλικό. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Φαμπιάν Βάργκας ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στις 09:30 και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, θα αναχωρήσει η αποστολή για το φιλικό στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή (20:30/aekvoice.gr). Κάτι ανάλογο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάνει και πριν το ταξίδι της ΑΕΚ στην Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά της Ανόρθωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το αυριανό φιλικό. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Φαμπιάν Βάργκας ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να τους δει σε ακόμα ένα αγώνα χωρίς σκοπιμότητες.

Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09.30 και στην συνέχεια η ομάδα αναχωρεί για την Πάτρα, όπου στις 20.30 θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.
Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Γεωργέας, Καράμπελας, Λαγός, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Μπερνς, Κοντοές, Κλωναρίδης, Τσίτας, Τσουκαλάς, Νικόλτσης, Κατσέτης, Χέλγκασον, Φούντας, Βλάχος, Βάργκας.

Πηγή:http://www.aekvoice.gr