powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τι ισχύει με τις κάρτες;




ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τους ποδοσφαιριστές που έχουν δεχτεί κίτρινη κάρτα στα ματς των προκριματικών, αφού αυτές διαγράφονται και έτσι θα μπουν στους ομίλους χωρίς προβλήματα.



Επειδή αρκετοί από εσάς ίσως έχετε την απορία τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες, σας ενημερώνουμε ότι και οι δύο ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Europa League δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Και αυτό γιατί στην προκριματική φάση και στα πλέι οφ ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής όταν συμπληρώσει 2 κίτρινες κάρτες σε δύο διαφορετικούς αγώνες, καθώς και όταν συμπληρώσει 4 ή 6 κίτρινες κάρτες.

Στους Ομίλους, ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής όταν συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες σε τρεις διαφορετικούς αγώνες, καθώς και όταν συμπληρώσει 5 ή 7 ή 9 κίτρινες. Τα παραπάνω είναι οι γενικές οδηγίες, ενώ όσες ομάδες αγωνίζονται στα προκριματικά και κάποιοι παίκτες τους έχουν δεχθεί ποινή με κίτρινη κάρτα, οι κάρτες αυτές δεν ισχύουν. Η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει ότι δεν είναι δίκαιο για μία ομάδα που δίνει 2 ή 4 ή και περισσότερα ματς πριν από τους Ομίλους να μπει στα πρώτα ματς με απώλειες, και έτσι με την ολοκλήρωση των προκριματικών οι κίτρινες κάρτες μηδενίζονται.

Το ίδιο ισχύει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο αν ένας παίκτης έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα ή αν κουβαλάει ποινή από την προηγούμενη σεζόν και παίζει απευθείας στους ομίλους. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι υποχρεωμένος να εκτίσει την όποια ποινή του κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.