powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Παίζει» μέχρι τέλους του Μάντζιου



Ο Μανόλο Χιμένεθ πιέζει για ακόμη μία μεταγραφή, στην θέση της επίθεσης, ζητώντας παίκτη που θα ανεβάσει την ομάδα. Αρνητική εμφανίζεται η διοίκηση, που «κοιτάει» Μάντζιο.



Ο Σεβιγιάνος τεχνικός της Ένωσης επιμένει να ζητάει περαιτέρω ενίσχυση, την ώρα που ο Άρναρ Γκρέταρσον, αλλά και μέλη της διοίκησης του καταστούν σαφές ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, μια και τα οικονομικά δεδομένα δεν μπορούν να αντέξουν άλλο άνοιγμα.

Παίκτης από το πάνω ράφι είναι δύσκολο να βρεθεί ελεύθερος, και η ΑΕΚ δεν αντέχει άλλο άνοιγμα. Εδώ όμως έρχεται η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου να ταράξει κάπως τα νερά, αφού ο Έλληνας επιθετικός δεν δεσμεύεται από κάποιον σύλλογο, θεωρείται σχετικά γρήγορος παίκτης και έχει το γκολ, ενώ μπορεί να συμπεριληφθεί σε όλα τα σχήματα που χρησιμοποιεί ο Χιμένεθ. Επίσης, ο Μάντζιος έχει πολύ λογικές απαιτήσεις, που βρίσκονται μέσα στα οικονομικά όρια της ΑΕΚ.

Γι΄ αυτό λοιπόν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει τους... υποστηρικτές του μέσα στην ΠΑΕ και οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν κλείνουν την πόρτα. Άλλωστε, αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα αν αποκτηθεί. Παράλληλα, ο Χιμένεθ είναι ενημερωμένος για την περίπτωσή του και ζήτησε υλικό για να τον τσεκάρει. Τις τελευταίες ημέρες έχει παρακολουθήσει αρκετά dvd με πρωταγωνιστή τον Μάντζιο.

Αν οι Ενωσίτες καταφέρουν να βρουν μία περίπτωση ονόματος που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο, και να πληροί τις οικονομικές προϋποθέσεις, τότε θα αποκτηθεί. Ειδάλλως, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μεταξύ του Μάντζιου και του... κανένα.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr