powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Δέσποινα, μας λείπεις»




Ο Κώστας Τσαπρούνης στέλνει το μήνυμα του στην αδελφή του Δέσποινα η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και πέντε μέρες.


H αγωνία του Κώστα Τσαπρούνη και της οικογένειας κορυφώνεται. Η αναζήτηση της 14χρονης αδελφής του ταλαντούχου σέντερ του Ηλυσιακού συνεχίζεται. Η κινητοποίηση χάρη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και χάρη στην έντονη δραστηριότητα γνωστών και αγνώστων προς την οικογένεια, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης είναι εντυπωσιακή. Ο Κώστας, που προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος και να στηρίξει στη μεγάλη αυτή δοκιμασία την οικογένεια του, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν στις έρευνες. Παράλληλα, ο Κώστας, που είναι παλικάρι (σ.σ. έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε και να μας τιμά με τη φιλία του) απέστειλε το δικό του μήνυμα προς την αξιολάτρευτη Δέσποινα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς... που βοηθάτε στην προσπάθεια, που γίνεται από πάρα πολλούς ανθρώπους... για να βρεθεί η Δέσποινα και να επιστρέψει στο σπίτι...! Δέσποινα... μας λείπεις... Σε αγαπάμε... και έχουμε την ανάγκη σου...»

Στο μεταξύ, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου για την εξαφάνιση της Δέσποινας:

«Στις 24 Αυγούστου 2011 η Τσαπρούνη Δέσποινα (14 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Πηγή:http://www.aek365.gr