powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ψάχνει και... ψάχνεται!




Ανοικτά είναι ακόμη όλα τα ενδεχόμενα για μία ακόμη μεταγραφή στην ΑΕΚ, την ώρα που το ίδιο πιθανό είναι να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης αλλά και να «φορτωθεί» ένα ρόστερ 37 ποδοσφαιριστών!



Οι Ενωσίτες επικοινώνησαν με τον Νεμάνια Νίκολιτς που φαντάζει ως η πρώτη επιλογή για την θέση της επίθεσης και το μόνο που απομένει είναι να το αποφασίσουν και να τελειώσει η μεταγραφή. Η υπόθεση του 24χρονου Σέρβου εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΚ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδωσαν ακόμη το τελικό ΟΚ για να ολοκληρωθούν διαδικασίες απόκτησής του.

Ο Βαγγέλης Μάτζιος παραμένει στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας, με το ατού ότι οι ικανότητες του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι γνωστές, είναι ελεύθερος, και οι απαιτήσεις του κρίνονται λογικές. Παράλληλα, τη Δευτέρα έφτασαν στα γραφεία της Ένωσης αρκετές προτάσεις για ποδοσφαιριστές που από το πάνω ράφι που θα κάνουν πραγματικό «μπαμ» στον κόσμο, και εξετάζονται.

Το χρονικό περιθώριο να ολοκληρωθεί μεταγραφή (πλην όσων ποδοσφαιριστών έχουν μείνει ελεύθεροι πριν τις 30 Ιουνίου) είναι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και για να έρθει άλλος ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται απαραίτητο να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποια βασικά ζητήματα.

Πρώτον, πρέπει να υπάρχει συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις προς τους υπάρχοντες παίκτες, κάτι που δεν συμβαίνει. Η ΠΑΕ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας, ως γνωστόν, και έχει καθυστερήσει σημαντικά τις καταβολές οφειλών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες της ομάδας να δυσανασχετούν και το κλίμα στα αποδυτήρια έχει βαρύνει.

Επίσης, σημαντικό θέμα που πρέπει να λυθεί πολύ σύντομα, είναι εκείνο των αποδεσμεύσεων. Η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή 37 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και είναι απαραίτητο να υπάρξουν αποχωρήσεις. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν υπάρξει αρκετές επαφές, δεν έχουν καταφέρει να αποχωριστούν κανένα παίκτη, είτε με τη μορφή πώλησης είτε με τη μορφή δανεισμού.

Τα παραπάνω θεωρούνται κομβικά για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή στην ΑΕΚ, και οι απαραίτητες κινήσεις θα πρέπει αν γίνουν άμεσα.



Πηγή: http://www.gazzetta.gr