powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Χιμένεθ: "Ισορροπημένες και ισάξιες ομάδες"



Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως στον όμιλο της ΑΕΚ δεν υπάρχει φαβορί, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση. Διαβάστε τι άλλο είπε.


Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως πρέπει η ΑΕΚ να στοχεύει σε όλες τις ομάδες και πως δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοί της.
 Τέλος, μίλησε και για την απόκτηση του Φαμπιάν Βάργκας, λέγοντας πως δεν τον ξέρει, αλλά έχει καλές συστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

"Η δυσκολία στο δικό μας όμιλο είναι ότι πρόκειται για τέσσερις ισορροπημένες και ισάξιες ομάδες. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την κατάσταση των αντιπάλων. Το πρόβλημα που δημιουργείται στον όμιλό μας είναι ότι στοχεύεις σε όλες τις ομάδες, ενώ, αν υπήρχε φαβορί, θα στοχεύαμε στις άλλες δύο.

Ο καθένας, όμως, μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Το πρόγραμμα μας ενδιαφέρει και θα προτιμούσαμε να μην αντιμετωπίσουμε τη Λοκομοτίβ στα μέσα του χειμώνα. Από την άλλη, αν την αντιμετωπίσουμε τώρα, πάλι είναι περίεργο, γιατί είναι σε καλή κατάσταση, αφού έχει ήδη αρχίσει το ρωσικό πρωτάθλημα".

Αναφερόμενος στη δική του ομάδα είπε: "Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα που διαμορφώνεται ακόμα. Όλοι στην ΑΕΚ ήταν πολύ ειλικρινείς από την πρώτη στιγμή και έχουμε πει ότι θα είναι μια κρίσιμη σεζόν. Αν όλα πάνε καλά, ο στόχος είναι να βελτιώνεται η ομάδα συνεχώς, να υπάρχει πρόοδος".

Για την απόκτηση του Φαμπιάν Βάργκας δήλωσε: "Δεν τον ξέρω προσωπικά. Ο παίκτης έχει πολύ καλές συστάσεις, αλλά δεν τον ξέρω. Ξέρω ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που του κόστισε και την πρώτη χρονιά στην Αλμερία".

Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.