powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ιστορίες για αγρίους;



Το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας από το Εθνοσπόρ για το ενδεχόμενο της αλλαγής του ιδιοκτησιακού της ΠΑΕ έφερε στην επιφάνεια τα ονόματα των ...Ντούσαν Μπαγεβιτς και Δημήτρη Μελισσανίδη!


Aπό το πρωί έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, μετά το δημοσίευμα του Εθνοσπόρ για την ενδεχόμενη αλλαγή του καλοκαιριού. Σύμφωνα με την ...αποκρυπτογράφιση του σεναρίου, τα φυσικά πρόσωπα που φέρονται να είναι πίσω από αυτό είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε τέτοιες περιπτώσεις το να ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι απολύτως φυσικό μόνο που τώρα τα ...σενάρια προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, φέρνοντας στο τιμόνι της ΠΑΕ τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που δίχαζε μεγάλη μερίδα του κόσμου ακόμα και ως προπονητής!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και χθες το βράδυ, πολύ στενός πρώην συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς -κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ- ο οποίος αυτή τη στιγμή προπονεί ομάδα εξηγούσε σε στενό του κύκλο ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στην ομάδα που εργάζεται, να αποχωρήσει και να ακολουθήσει τον Σέρβο τεχνικό σε ομάδα με την οποία μιλάει τώρα από τη Σερβία! Οπότε το σενάριο γίνεται αυτομάτως λίγο δύσκολο καθώς φαίνεται λίγο απίθανο να είναι στα πλάνα του Μπάγεβιτς να είναι το κοουτσάρισμα ομάδας μέχρι το καλοκαίρι και μετά να πάρει σειρά η ...προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Πηγή:http://www.aekvoice.gr