powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ξεκινάει παρά την κατακραυγή!



Ξεκινάει παρά την κατακραυγή!



Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Σούπερ Λίγκα εμφανίζεται ανυποχώρητη στο θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος και έχει σκοπό να ξεκινήσει τους σημερινούς αγώνες. Μόνο εάν αντιδράσουν όλες οι ομάδες μπορεί να μην ξεκινήσει...


Παρά τις αντιδράσεις, παρά την έντονη διαφοροποίηση του συνόλου των φιλάθλων και παρά τη γενική κατακραυγή, η Σούπερ Λίγκα είναι ανυποχώρηση και μέχρι το πρωϊ του Σαββάτου δεν άλλαζε την απόφαση της να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οπως έλεγαν οι άνθρωποι της δεν ανακοινώνουμε τίποτα, επειδή πάμε κανονικά για σέντρα.

Μοναδικό ενδεχόμενο να μην γίνει η σέντρα στα ματς ΟΦΗ - Ατρόμητος 19:15 και ΠΑΣ - Αρης 21:30 είναι να αντιδράσουν όλες οι ομάδες! Ωστόσο μέχρι το μεσημέρι στις διαβουλεύσεις που είχαν με τους ανθρώπους της NOVA για τη live μετάδοση των δύο αγώνων, η συμφωνία ήταν να γίνουν τα παιχνίδια. Οπως και να έχει αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά η προχειρότητα με την οποία ενεργεί η Σούπερ Λίγκα και η ξεροκεφαλιά των παραγόντων της, καθώς παρά τα μηνύματα που είχε λάβει από όλες τις κατευθύνσεις και την καθολική απαίτηση των φιλάθλων, επέμενε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έστω και με λιγότερους αγώνες.

Ολες οι αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα έπρεπε να είχαν ληφθεί πολλές μέρες νωρίτερα και τελικά φτάσαμε στο παρά πέντε, για να μην ξέρει κανείς τι θα γίνει, την ίδια στιγμή που η Σούπερ Λίγκα προφασιζόταν τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων της NOVA για να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο το πρωτάθλημα. Δεν θα ήταν, όμως, δυσφήμηση για το συνδρομητικό κανάλι και για το ίδιο το προϊόν του, να ξεκινούσε το πρωτάθλημα με λιγότερους αγώνες....

Πλέον, εάν γίνει η έναρξη θα μιλάμε για το πιο γραφικό και απαξιωμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών, με τους ίδιους τους παράγοντες του αθλήματος να βάζουν την ταφόπλακα στο άθλημα που υποτίθεται ότι υπηρετούν και αγαπάνε...

Σοβαρές αντιδράσεις υπήρξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την έναρξη του πρωταθλήματος από αρκετές ΠΑΕ της Λίγκας, όπως εκείνη του Παναθηναϊκού, την ΑΕΚ και τελευταία της Ξάνθης, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν.

Ο κόσμος του Αστέρα και του Ηρακλή δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα βλέπει την ομάδα του, την ώρα που ακόμη δεν έχει τελεσιδικίσει η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για «σκοπιμότητες» και θέτουν θέμα «διαφάνειας» στην τελευταία τους ανακοίνωση, ενώ ο Παναιτωλικός έμαθε ότι... το παιχνίδι του αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!

Μέσα σε όλα τα άλλα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός δεν γνωρίζουν αν θα βρίσκονται στα σαλόνια της Super League, ενώ είναι πιθανό να ανοίξει ακόμη μία θέση για ομάδα της Football League που θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

www.gazzetta.gr