powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Σφυρί»… με την ευχή της ΑΕΚ!



Την επιστροφή του στην Αγγλία -που θα γίνει για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, αλλά θα… ενισχύσει ελαφρώς κι εκείνον της ΑΕΚ- ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ! 


Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται μια ανάσα απ’ την οριστική συμφωνία του με τα «σφυριά», η οποία θα τον επαναφέρει στα αγγλικά γήπεδα και θα φέρει περίπου 250.000 ευρώ στα ταμεία της «Ένωσης» (βάσει της συμφωνίας που έγινε όταν λύθηκε το συμβόλαιο του).

Το προσωπικό πρόβλημα του Σενεγαλέζου με τη σύζυγό του (το οποίο αποτέλεσε και την αιτία της αποχώρησής του από την ΑΕΚ) είχε κάνει προτεραιότητά του την ανεύρεση ομάδας στη Γαλλία. Αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, ο Ντιόπ προσπάθησε -και όπως φαίνεται, πέτυχε- να βρει ένα συμβόλαιο στην Αγγλία, που ήταν ο αμέσως επόμενος επιθυμητός προορισμός του.

Όπως και να ‘χει, αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕΚ -από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κρατήσει η ίδια τον παίκτη- είναι τελικά να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ (αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης), ώστε να χρησιμοποιήσει ενδεχομένως τις 250.000 ευρώ στις άλλες (αναγκαίες) μεταγραφικές της αναζητήσεις.

Πηγή:http://www.sport-fm.gr