powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αρνητικό ρεκόρ




Δυο μέρες ακόμη μένουν για να ολοκληρωθεί επίσημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στους φίλους της ΑΕΚ και οι περίπου 8.000 κάρτες που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα (15/08) αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για τους «κιτρινόμαυρους» από το 2004.

Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της ΑΕΚ όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Με δεδομένο ότι σε δύο μέρες από σήμερα, και συγκεκριμένα στις  17/08, ολοκληρώνεται επίσημα η διάθεση τους στο «κιτρινόμαυρο» κοινό, δύσκολα μπορεί να αλλάξει ο μέχρι τώρα συγκεντρωτικός αριθμός ο οποίος δεν ξεπερνάει ούτε τις 8.000 κάρτες.

Ο βασικός στόχος που είχε τεθεί από την ΠΑΕ μιλούσε για τουλάχιστον 10.000 πωλήσεις. Ειδικά μετά και τη «χρυσή» μεταγραφή του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν ο αριθμός αυτός ηχούσε στα αυτιά τους μικρός. Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια δεν έπεισε τους φίλους του δικεφάλου (όπως είναι απόλυτα λογικό) και σε συνδυασμό με τη φυγή Ντιόπ (και τη μη αντικατάσταση του μέχρι σήμερα) καθώς και την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, τα επίπεδα παρέμειναν τραγικά χαμηλά. Σε σημείο μάλιστα να θεωρείται ήδη σίγουρο πως ο τελικός αριθμός πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας θα αποτελεί αρνητικό ρεκόρ από το 2004, όπου η Ένωση «μετακόμισε» στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να δοθεί νέα παράταση στις πωλήσεις (η πρώτη είχε δοθεί στις 30 Ιουλίου όπου και έληγε αρχικά η προθεσμία) καθώς στην ομάδα υπάρχει άμεση ανάγκη για ρευστό και η διοίκηση σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.