powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Λύμπε: Σταματάω το καλοκαίρι!




Την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Δεν το έκανε το καλοκαίρι που... φεύγει, θα το κάνει το επόμενο.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στα 37 του πλέον αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της φετινής σεζόν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή της Nova «Superleague preview 2011/12». Παράλληλα, μίλησε για ακόμα μία φορά (όπως στην προετοιμασία) για... στοιχήματα. Για παίκτες, για τον κόσμο αλλά και για την συνολική εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κρατώντας όμως τη... μπάλα χαμηλά.


Πως ξεκινάει η σεζόν για την ΑΕΚ; Ποιοι είναι οι στόχοι;

«Πάντα σε όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να λέμε μεγάλα λόγια αλλά στην πράξη τίποτα. Νομίζω ότι είναι για μας ένα στοίχημα φέτος, να καταφέρουμε έστω και ένα φίλαθλο της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι κέρδος για μας.»

τι να περιμένουμε να δούμε από την ΑΕΚ φέτος;

«Όπως είπα και στην περίοδο της προετοιμασίας πιστεύω ότι είναι μία χρονιά που έχουμε στην ομάδα μας πολλά στοιχήματα. Σίγουρα έφυγαν παίκτες, οι οποίοι ήταν σημαντικοί και στη θέση τους έχουν έρθει κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που ευελπιστούμε όλοι να αποδειχτούν ότι είναι άξιοι. Δεν μπορώ να ξέρω που θα φτάσει η ομάδα ή να υποσχεθώ οτιδήποτε, γιατί δεν είμαι σίγουρος για κάτι. Αυτό που εγώ βιώνω είναι ότι υπάρχει πολύ διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει διάθεση για διάκριση και θέλουμε να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι θα είμαστε ένα σύνολο δυνατό».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

«Προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα, οικονομικά. Νομίζω ότι οι παίκτες κάνουν πολύ μεγάλη υπομονή, αλλά νομίζω ότι και από τους ανθρώπους που διοικούν αυτή τη στιγμή γίνονται μεγάλες προσπάθειες και ευελπιστώ ότι με καλή διάθεση από όλους θα βρεθεί η λύση. Άλλωστε όλα αυτά τα προβλήματα που έχει ο κόσμος, που έχουν οι συμπατριώτες μας νομίζω ότι λίγο υπομονή από την πλευρά μας δεν στοιχίζει και κάτι».

Γιατί να έρθει ο κόσμος να δει την ΑΕΚ φέτος; Τι έχει να του δώσει αυτή η ομάδα;

«Αν οι αποφάσεις για τα τελευταία περιστατικά ήταν διαφορετικές θα μπορούσα να δώσω πιο εύκολα μια απάντηση. Τώρα αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω, προσωπικά πάντα, είναι ότι αγαπάω το ποδόσφαιρο. Να μου πεις ποιο ποδόσφαιρο; Αυτό που υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουνε αθώα, παίρνουν το παιδί τους και πηγαίνουν στο γήπεδο. Υπάρχουν μερικοί που σκέφτονται ότι δεν μπορεί κάτι θα αλλάξει, μέσα σ αυτούς νομίζω ότι είμαστε και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμένα αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα αλλά υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά, υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον αυτό το όλο θέμα να αναπτυχθεί για μένα, όχι το ποδόσφαιρο, αλλά η κοινωνία μας».

Είναι η πρώτη φορά που λες ότι θα ολοκληρώσεις την πορεία σου στα γήπεδα στο τέλος της σεζόν.

«Αν και όποτε έκανα σχέδια για το μέλλον, κάτι γινόταν και άλλαζαν, νομίζω ότι μετά από αυτή τη χρονιά και αν πρώτα ο Θεός καταφέρω να πάω και σε ένα Euro, πιστεύω ότι θα 'ναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω και να βοηθήσω ίσως από κάποιο άλλο πόστο. Θα δούμε, να έχουμε την υγεία μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.