powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μόνο πρόκριση...



Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη (και) στη Γεωργία απέναντι στη Ντιναμό (20.05 aek365.gr/Conn-X) για να περάσει στους ομίλους του Europa League και να εξασφαλίσει τα χρήματα που τις προσφέρουν αυτοί.


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν το γκολ του Χοσέ Κάρλος έμελε να σηματοδοτήσει την πρώτη νίκη για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ένωση, για την είσοδό της στους ομίλους του Europa League. Πλέον, στον επαναληπτικό της Τιφλίδας, η ΑΕΚ θέλει και δεύτερη νίκη απέναντι στην Ντιναμό, για τον γόητρο και τους βαθμούς, που ταυτόχρονα θα της αποφέρουν και τα εκατομμύρια του... Europa, που τόσο πολύ τα έχει ανάγκη για να προχωρήσει τη φετινή χρονιά. Μάλιστα, τα χρήματα αυτά θα αυξηθούν κατά μισό εκατομμύριο περίπου, αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκό, ενώ με αυτή την εξέλιξη η Ένωση θα βρεθεί και στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, με ασφαλώς καλύτερη κλήρωση. Ωστόσο, η ομάδα οφείλει να βγάλει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του ΟΑΚΑ και να δείξει πως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η προετοιμασία , αν και ολοκληρώθηκε με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (ο τραυματισμός του Γεωργέα), βασίστηκε κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου και στο πως θα περιορίσουν τις αντεπιθέσεις της Ντιναμό. Ο Χιμένεθ γνωρίζει πως αυτό είναι το δυνατό σημείο των Γεωργιανών και αυτό θέλει να σταματήσει. Όσο για το ποιους σκέφτεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο; Μετά τον τραυματισμό του Γεωργέα, τα διλλήματα του Ισπανού περιορίζονται στο ελάχιστο, αφού ο Κοντοές πιθανότατα θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και πλέον ο Σάββας Γκέντσογλου θα διεκδικήσει θέση στη μεσαία γραμμή, αντί του Παντελή Καφέ. Όσο για τους υπόλοιπους, ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Κάλα. Ο Μάκος θα είναι το άλλο αμυντικό χαφ (μαζί με έναν εκ των Γκέντζογλου ή Καφέ) και μπροστά η τετράδα δεν δείχνει να αλλάζει, με τους Γκούντγιονσεν, Κάρλος, Λυμπερόπουλο και Μπέλεκ, να συμπληρώνουν το αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.