powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αδαμίδης: "Έχουμε ανάγκη τον κόσμο"



Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παράλληλα τόνισε ότι ο "δικέφαλος" θα κινηθεί για έναν μέσο και μπορεί έναν ακόμη παίκτη, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε "αστειότητες" τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση των "στημένων".

"Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για μας. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω σήμερα για την συμπεριφορά τους και να τους ζητήσω να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς.

 Στόχος στην Ελλάδα να βγαίνουμε από το γήπεδο και να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100%. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι περήφανος ο κόσμος της ΑΕΚ για αυτή. Φυσικά στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε" τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

  Αναφέρθηκε μάλιστα και στην υπόθεση με τα "στημένα" λέγοντας: "Η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης ήταν αστεία, όπως σε πολλά πράγματα αστείο είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα".

Αναφορικά με τις μεταγραφές δήλωσε: "Οπωσδήποτε θα πάρουμε έναν μέσο και ελπίζω να μπορέσουμε να κλείσουμε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.