powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!




Η Σούπερ Λίγκα μπροστά στην ρήτρα των 4.000.000 ευρώ με τη NOVA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως επιθυμεί να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα.
Επίσης ζητάει από την ΕΕΑ να βγάλει άμεσα τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού.

Η Κατερίνα Στικούδη τραγουδάει το σουξέ «έξι εκατομμύρια τρόποι...» και στην Σούπερ Λίγκα ακολούθησαν το τραγούδι, απλά μείωσαν δύο εκατομμύρια. Συνολικά οι λόγοι για να αρχίσει το πρωτάθλημα είναι η ρήτρα 4.000.000 ευρώ με τη NOVA και γι' αυτό η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει να αρχίσει στην ώρα του ο φετινός... μαραθώνιος.

Έτσι πλέον μετράμε αντίστροφα για να βρεθούν οι παίκτες στην σέντρα, κάτι που θέλει και η κυβέρνηση αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Η Σούπερ Λίγκα στην ανακοίνωσή της απευθύνει και κάλεσμα στην ΕΕΑ, να βγάλει γρήγορα τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού προκειμένου να μπουν οι ομάδες αυτές κανονικά στον πίνακα.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έχει ως εξής: «Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Ειδικότερα, στόχος είναι η τήρηση των όσων έχουν κατά καιρούς αποφασιστεί σχετικά με το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η διασφάλιση του αρχικού σχεδιασμού. Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό, η Super League απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την άμεση εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League που παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς και των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Λεβαδειακός, με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα Μελών του Συνεταιρισμού.

Αναφορικά με το θέμα των προσφυγών σε δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής και τακτικής δικαιοσύνης, πάγια θέση της Super League είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τις αποφάσεις των πρώτων, αλλά καταδικάζει απερίφραστα προσφυγές σε τακτικά πολιτικά δικαστήρια, οι οποίες αντιβαίνουν βασικές διατάξεις του αθλητικού δικαίου».

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Αν τελικά διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν η πρώτη αγωνιστική, τα παιχνίδια θα γίνουν σε δύο διαφορετικές μέρες. Το Σάββατο τα τέσσερα πρώτα και την Κυριακή τα τέσσερα που απομένουν. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Σάββατο 27 Αυγούστου

ΟΦΗ-Ατρόμητος (Γεντί Κουλέ, 19:15)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Παναιτωλικού, 19:15)

Ολυμπιακός-Καβάλα (Καραϊσκάκης, 21:30)*

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (Ζωσιμάδες 21:30).


Κυριακή 28 Αυγούστου

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, 19:15)

Πανιώνιος-Εργοτέλης (Στάδιο Νέας Σμύρνης, 19:15)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου (ΟΑΚΑ, 21:30)*

ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (Τούμπα, 21:30)

* Οι Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν υποβιβαστεί στην Δ' Εθνική και τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.

** Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τη NOVA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.