powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πρώτη (οικονομική) ανάσα για ΑΕΚ




Η τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της να μετρούν μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
Ετσι λοιπόν, τα 200.000 ευρώ που αποκόμισε η ομάδα από τα έσοδα του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας, κάθε άλλο παρά ως ευκαταφρόνητο ποσό αντιμετωπίζονται. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ για τον φάκελο στην ΕΕΑ. Στην Εθνική Ισλανδίας ο Γκούντγιονσεν.

Οι 15.000 φίλοι της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Ντιναμό, έδωσαν στην ομάδα τους δύο πολύ σημαντικές ανάσες. Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι έκαναν το γήπεδο να θυμίζει λίγο περισσότερο έδρα, έστω κι αν σε αυτό συνέβαλλε το γεγονός ότι άνοιξε μόνο το κάτω διάζωμα.

Οπως θα συμβαίνει στα περισσότερα από τα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης άλλωστε. Ο άλλος έχει να κάνει με τα 200.000 ευρώ που έδωσαν τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να λάβει ως έσοδα από τον αγώνα. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν φτάνει ούτε για... ζήτω που λέμε, ωστόσο δίνει στην εταιρία μια (μικρή έστω) οικονομική ανάσα.

Το... μεγάλο πακέτο που βλέπουν βέβαια στην ομάδα, είναι τα περίπου 5 εκ. ευρώ που λα εισπράξουν συνολικά από τη συμμετοχή στους ομίλους (τα 2 εκ. άμεσα ως μπόνους), εφόσον η ΑΕΚ αποκλείσει την Ντιναμό.

Δοκιμάστηκε ο Φακόμπο
Στα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Παρασκευής (19/8), που είχε χαρακτήρα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα από την Τιφλίδα, συμμετείχαν και οι Φαμπρίς Φακόμπο, Φώντας Φέτσης, που συνέχισαν να δοκιμάζονται υπό τον Χιμένεθ. Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μπουγαΐδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ δεν προπονήθηκε ο Δέλλας που υπέστη θλάση.

Δεν ανησυχούν για την ΕΕΑ
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά κάθε φόβο περί μη συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα, ή προβλήματος σχετικά με το φάκελο που έχει καταθέσει στην ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, άνθρωπος της διοίκησης τόνιζε πως το θέμα έχει να κάνει με ένα έγγραφο του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου (ΔΕΚ), το οποίο έχει απλά καθυστερήσει και τη Δευτέρα (22/8) θα κατατεθεί, ώστε να λήξει η υπόθεση.

Στην Εθνική ο Γκούντγιονσεν
Τέλος, στην Εθνική ομάδα της Ισλανδίας κλήθηκε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 με την Νορβηγία (2/9) και την Κύπρο (6/9) αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.