powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Χτενίζει την αγορά η ΑΕΚ



Η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, ως αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αποτελεί τη βασική και άμεση προτεραιότητα στην ΑΕΚ, με τις προτάσεις για παίκτες να πέφτουν... βροχή!
Ο Γκράντι Ν` Γκόι της ΠΣΖ το νέο όνομα που εξετάζεται. Σκέψεις και για Ονουάτσι. Μέχρι την Τρίτη (23/8) τελειώνει ο Μπερνς. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Ντιναμό Τιφλίδας, για το πρωτάθλημα Γεωργίας.

Το παιχνίδι με την Ντιναμό στην Τιφλίδα απασχολεί περισσότερο από κάθε τι τους ανθρώπους της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό θέμα στην κιτρινόμαυρη ατζέντα. Ασφαλώς και αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League αποτελεί μονόδρομο, κυρίως όσον αφορά στα έσοδα που θα αποφέρει.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει, κάτι που σημαίνει πως το μερίδιό τους στα τηλεοπτικά, θα μοιραστεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια οι τελευταίοι προκριθούν. Δεν πρόκειται για κάποιο τεράστιο ποσό βέβαια, όμως ούτε και για κάποιο ευκαταφρόνητο, αν σκεφτεί κανείς πως η Ενωση υπολογίζει περίπου σε 440.000 ευρώ επιπλέον!

Προτάθηκε ο Ν` Γκόι
Ανεξαρτήτως έκβασης των ευρωπαϊκών ρεβάνς πάντως, ο Δικέφαλος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Μετά τους Μπαρούζο, Ν` Ντο που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, στις προτάσεις προστέθηκε και το όνομα του Γκράντι Ν` Γκόι.

Ο 23χρονος γκολοζένος μέσος, που έχει γεννηθεί και ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Εχει ύψος 1,86 και αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της ομάδας του Παρισιού. Στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκε το 2007 ως βασικός, ενώ τα επόμενα χρόνια έπαιξε ως δανεικός με τις φανέλες των Κλερμόν και Μπρεστ.

Παράλληλα, μετράει συμμετοχές και με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Γαλλίας. Φέτος, μετά την έλευση των Μποντμέρ, Ματουϊντί και Σισόκο, ο χώρος γι αυτόν στη μεσαία γραμμή περιορίστηκε και όπως είναι φυσικό, ψάχνει ομάδα για να παίξει. Η Ενωση εξετάζει την περίπτωσή του μιας και έχει προσιτό κασέ (κοντά στα 200.000 ευρώ), όμως κοιτάει και αλλού.

Εξετάζει Ονουάτσι
Την ίδια ώρα, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μπέντζαμινν Ονουάτσι, που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα. Ο νιγηριανός άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα, εκεί όπου η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη, με βασικά συστατικά την ταχύτητα και τα τελειώματα των φάσεων. Κάτι που διαθέτει ο 27χρονος άσος, που όμως βρίσκεται και στο στόχαστρο της Δυναμό Δρέσδης η οποία - σε αντίθεση με την Ενωση - έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Τελειώνει ο Μπερνς
Τέλος, μέχρι την Τρίτη (23/8) αναμένεται να τελειώσει το θέμα της αποδέσμευσης του Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν οδεύει προς ΟΦΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.