powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Δίνει το ελεύθερο για Λοθάνο η "Μπάρτσα"

Το μπαλάκι στην ΑΕΚ ουσιαστικά έχει πετάξει η πλευρά της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την περίπτωση της απόκτησης του Αρμάντο Λοθάνο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους των Καταλανών για την παραχώρηση του 26χρονος κεντρικού αμυντικού της δεύτερης ομάδας της "Μπάρτσα", όπου και του έχει γίνει σαφές πως εφόσον η "Ένωση" τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, οι "μπλαουγκράνα" θα τον δώσουν χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Πάντως, ακόμα κι αν η ΑΕΚ δεν έχει πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αφού υπάρχουν οι Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Χέλγκασον και Μπουγαϊδης, ο Χιμένεθ σκέφτεται από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ο Λοθάνο, να ανεβάσει τον Κάλα σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Παράλληλα, ο "Δικέφαλος" συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει τονΓκιράν Εντό της Σεντ Ετιέν. Οι "στεφανουά" δίνουν ως δανεικό τον Σενεγαλέζο μεσοαμυντικό, το πρόβλημα ωστόσο για τους "κιτρινόμαρους" είναι πως ο ποδοσφαιριστής αξιώνει 375.000 ευρώ το χρόνο, ενώ θέλει να εισπράξει ωςπροκαταβολή πάνω από τα μισά χρήματα και να λάβει τραπεζικές εγγυήσεις για τα υπόλοιπα. Έτσι, και παρότι υπάρχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, στα Σπάτα στρέφονται και σε άλλες πιο συμφέρουσες οικονομικά λύσεις.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα φέρουν την ΑΕΚ να εξετάζει ως λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ τους Φαμπιάν Αντρές Βάργκας και Μικαέλ Ταβάρες.

Ο Βάργκας ανήκει στην Αλμερία, που υποβιβάστηκε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του. Ο 31χρονος Κολομβιανός μέσος, 41 φορές διεθνής, διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε Αμέρικα, Μπόκα Τζούνιορς και Ιντερνασιονάλ. Την περασμένη περίοδο είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και 7 εμφανίσεις στο Κύπελλο.

Όσον αφορά στον Ταβάρες (1,85μ.) είναι εκτός πλάνων του Αμβούργο και το κασέ του κρίνεται προσιτό. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος (με γαλλικό διαβατήριο) έχει θητεύσει σε Νανσί, Τουρ, Σλάβια Πράγας, Νυρεμβέργη και Μίντλεσμπρο. Στην τελευταία έπαιξε δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου καταγράφοντας 13 εμφανίσεις στην Τσάμπιονσιπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.