powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μόνο η Γιουνάιτεντ τα κατάφερε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 στο «Χόθορνς» τη Γουέστ Μπρομ. Η μοναδική από τις ομάδες κορυφής  που νίκησε στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος! Επίσης: Στόουκ-Τσέλσι 0-0.

   


Λίβερπουλ, Αρσεναλ, έμειναν επίσης στην ισοπαλία, (κόντρα σε Σάντερλαντ και Νιούκαστλ αντίστοιχα) ενώ απομένει αύριο η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται την Σουόνσι.

Ή πρωταθλήτρια Γιουναιτεντ λοιπόν, έχει τον τρόπο να σκοράρει στο τέλος και να παίρνει τις νίκες. Οποιος κι αν είναι αυτός ο τρόπος, σημασία έχει το αποτέλεσμα.  Σήμερα στο «Χόθορνς», ο Ασκλεί Γιανγκ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αυτή κόντραρε  στα πόδια του Ριντ και κατέληξε στα δίχτυα! Ηταν το 2-1 για τη Γιουναιτεντ στο 81' !
Ο Ρούνι, είχε σκοράρει στο 13' για το 1-0 και είχε ισοφαρίσει η Γουεστ Μπρομ στο 37' με τον Λονγκ. 

Γουεστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Σόρεϊ, Τάμας, Τιτσόι, Μόρισον, Μπραντ, Ριντ (85ʼ Τζάρα), Μουλούμπου, Σάρνερ, Λονγκ (87ʼ Κοξ).

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φέρντιναντ (75ʼ Τζόουνς), Σμόλινγκ, Βίντιτς (52ʼ Έβανς), Φάμπιο, Άντερσον, Νάνι, Γιάνγκ, Κλέβερλι, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (65ʼ Μπερμπάτοφ)
Ισοπαλία  για Τσέλσι   

Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το ματς της Τσέλσι με την Στόουκ στο «Μπριτάνια» Ηταν το πρώτο παιχνίδι  του Αντρε Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα θα περίμενε πολύ καλύτερη πρεμιέρα. Η Τσέλσι σπατάλησε ένα ημίχρονο, ήταν κινητική με φάσεις για γκολ στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Μπέγκοβιτς, είχε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε σουτ του Ανελκά (72' , στη συνέχεια η μπάλα στο δοκάρι) και κεφαλιά του Καλού (73' ).

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Σόουκρος, Γούντγκεϊτ, Γουίλαν, Γουίλσον, Πέναντ, Ντέλαπ (71ʼ Πιού), Εθέρινγκτον (62ʼ Γουάιτχεντ), Τζόουνς (86ʼ Σότον), Γουόλτερς
Τσέλσι: Τσεχ, Άσλεϊ Κόουλ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Άλεξ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μίκελ, Μαλουντά (65ʼ Ανελκά), Τόρες (89ʼ Μπεναγιούν), Καλού (75ʼ Ντρογκμπά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.