powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ - Νέα παράταση στα διαρκείας




Έχει... πατώσει όσο δεν παίρνει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη φετινή ΑΕΚ και στην “Ένωση” δείχνουν να έχουν έρθει στα όρια της... απελπισίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δώσει νέα παράταση στην πώληση, αυτή τη φορά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την δεύτερη παράταση που δίνουν οι «κιτρινόμαυροι» στα διαρκείας, αφού όταν αυτά βγήκαν στην κυκλοφορία η ΠΑΕ είχε ενημερώσει ότι θα αποσυρθούν στις 30 Ιουλίου.


Ωστόσο, δόθηκε παράταση μέχρι τις 17 Αυγούστου, αφού μέχρι το τέλος του Ιουλίου οι πωλήσεις ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Τελικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες προτίθενται να δώσουν νέα παράταση ενός μήνα, δηλαδή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να ανέβει ο αριθμός διαθέσιμων καρτών, ο οποίος αυτή τη στιγμή κυμαίνεται κοντά στις 8.000.

Στη διοίκηση της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League και κάνουν καλό ξεκίνημα στην SuperLeague, τότε θα μεγαλώσει η ζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.