powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ενδεκάδα-προϊστορία



Η Ένωση θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντινάμο Τιφλίδος (20.05 Conn-X Τv)  για να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και να μη μεγαλώσει η μαύρη τρύπα.
Καλύτερα ο Γεωργέας.


Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Δέλλα, ενώ ο Γεωργέας αισθάνεται αρκετά καλύτερα και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στη χθεσινή προπόνηση. Αν όμως τελικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τότε την θέση του θα πάρει ο Γιάννης Κοντοές. Έτσι το πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές ή Γεωργέας, Κάλα, Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Κάρλος, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν, Μπέλεκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Χέλγκασον, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Λαγός, Γκερέιρο, Σιαλμάς.

Με 4-3-3 και 35.000 κόσμο η Ντινάμο

Από την πλευρά της η Ντινάμο αναμένεται να αγωνιστεί με 4-3-3 και τους: Λόρια, Τομασβίλι, Οντικάτζε, Κακουμπάβα, Ρεκιασβίλι, Πιρτσκαλάβα, Άλβαρο, Κβεκβεσκίρι, Κότο, Σίσκο, Γιάγκε. Περίπου 35.000 θεατές αναμένονται στο «Μπόρις Παϊχάτζε» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των Γεωργιανών.

Προϊστορία

Στο παρελθόν, η ΑΕΚ έχει αναμετρηθεί μία φορά με ομάδα από τη Γεωργία και συγκεκριμένα με την Τορπέντο Κιουταϊσι για τον πρώτο προκριματικό του Κυπέλλου UEFΑ. Η Ένωση προερχόταν από τον αποκλεισμό από την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο όχι και τόσο ειδυλλιακό Κουταΐσι η ΑΕΚ του Τουμπάκοβιτς είχε φύγει με το διπλό με το γκολ του Ζήκου λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Στον επαναληπτικό ο Δικέφαλος είχε συντρίψει τους Γεωργιανούς με 6-1 σε ένα παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης   (λόγω των ζημιών στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον μεγάλο σεισμό).

Αναλυτικά:

16/09/99
Τορπέντο Κουταΐσι-ΑΕΚ 0-1 (90' Ζήκος)

Ατματσίδης, Πέτριτς, Ζήκος, Δέλλας, Λάκης, Μάρκος (70' Κοπιτσής), Μαλαδένης, Κασάπης, Τσίριτς, Μπιέκοβιτς (90' Ματιάσεβιτς), Νικολαΐδης.

30/09/99:
ΑΕΚ-Τορπέντο Κουταΐσι 6-1 (7' πέν.Τσίριτς, 21' Μπιέκοβιτς, 24' Μαλαδένης, 44', 88' Κοπιτσής, 73' Νικολαΐδης - 73' Μεγκρελάτζε)

Ατματσίδης, Καλιτζάκης, Ζήκος (57' Γκρέταρσον), Δέλλας, Σαβέβσκι (66' Μάρκος), Ματιάσεβιτς, Κοπιτσής, Μαλαδένης (50' Κωνσταντινίδης), Τσίριτς, Νικολαΐδης, Μπιέκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.