powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό το ματς»






Ο Παντελής Καφές εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.



Σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική από ότι στα φιλικά παιχνίδια, παρουσιάστηκε ο Παντελής Καφές, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τι σημαίνει για την ομάδα αυτή η διπλή αναμέτρηση, ενώ ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα


Μετά το παιχνίδι με την Χετάφε και το τουρνουά της Κύπρου τι καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε αύριο;


«Τα φιλικά είναι κάτι διαφορετικό. Αύριο το πρώτο επίσημο παιχνίδι, πολύ σημαντικό, γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στους ομίλους για πολλούς και διάφορους λόγους. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει το αποτέλεσμα και να περάσει στους ομίλους».


Με βάση την πείρα σου, τι διαφορετικό βλέπεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια;


«Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Δεν θέλω να συγκρίνω τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία νέα ομάδα, αλλά θέλουμε για πάρα πολλούς λόγους να πάρουμε την πρόκριση. Ένας από αυτούς είναι επειδή είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πάρουμε την ψυχολογία για να παίξουμε εκεί».


Υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί για το αυριανό παιχνίδι;


«Δεν με ανησυχεί κάτι. Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι. θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Είναι δύο [παιχνίδια, το πρώτο στην έδρα μας, ξέρουμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου, θα μας παίξουν στην κόντρα και έχουν κάποιους επικίνδυνους παίκτες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δηχθούμε κάποιο γκολ και από εκεί και πέρα να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε».


Η εμπειρία μπορεί να είναι ένα όπλο παραπάνω ενόψει του αυριανού αγώνα;


«Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα περιέχει όλα τα στοιχεία. Εμπειρία και ενθουσιασμό και όλοι να βοηθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


Μετά την αποχώρηση του Ντιοπ και του Μίτσελ, θεωρείς ότι είναι αναγκαίο να αποκτηθούν δύο παίκτες σε αυτές τις θέσεις;


«Σίγουρα οι παίκτες που αποχώρησαν ήταν σημαντικές απώλειες. Πέρσι βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω αν χρειάζεται και που ενίσχυση η ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αν έχουμε περισσότερους παίκτες, σε πολλά παιχνίδια, θα μας βοηθήσει. Καλοδεχούμενοι λοιπόν αν έρθουν κάποιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.