powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ποντάρει στον Λύμπε



Στην εμπειρία του Νίκου Λυμπερόπουλου αναμένεται να ποντάρει ο Μανόλο Χιμένεθ στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League.


Ο Ισπανός θα τοποθετήσει στην κορυφή τον «Λύμπε», αντί του Μπέλεκ, καθώς θεωρεί ότι ο Έλληνας φορ θα τον βοηθήσει περισσότερο για να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς.

Ο Χιμένεθ, αφήνοντας εκτός εντεκάδας τον Μπέλεκ και τοποθετώντας τον Λύμπε στην κορυφή με τον Κάρλος πίσω του, θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να παίξει πιο γρήγορα. Στο μεταξύ, στην περίπτωση αυτή, το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί αριστερά ο Γκούντγιονσεν και δεξιά ένας εκ των Σιαλμά και Λεονάρντο.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες της Ένωσης δούλεψαν πάρα πολύ στις στημένες φάσεις, καθώς σε μία αναμέτρηση όπως αυτή με τη Ντιναμό, μία τέτοια είναι ικανή να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Φέτσης και Φακόμπο, οι οποίοι βρίσκονται υπό δοκιμή, συνέχισαν κανονικά να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μαυρούδης Μπουγαΐδης, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά, αναμένεται σιγά- σιγά να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.